top of page

Cultuur uitwisselen: de bibliotheek

Bijgewerkt op: 28 jan. 2020

In De Nieuwe Bibliotheek in Almere-Stad is er altijd wel iets te doen. In dit bericht vertel ik je meer over welke dingen je kunt doen en tegen welke prijs of vergoeding dit mogelijk is.


De Nieuwe Bibliotheek

De nieuwe bibliotheek in Almere-Stad heeft vaak verschillende evenementen waar je meestal gratis bij kunt aansluiten. Hieronder bespreek ik ze met je!



Het taalspreekuur Vrijwilligers geven je hier informatie over het beter leren van de Nederlandse taal. Sluit eens aan met je maatje en kijk wat ze voor je kunnen betekenen!

Digitale Helpdesk Heb je problemen met het zoeken naar informatie of met het invullen van digitale formulieren? Het digitale inloopspreekuur van de nieuwe bibliotheek helpt je verder.

Films kijken Er zijn vaak films die op bepaalde tijden gedraaid worden met een sterk verhaal of boodschap.(denk aan kostuumsdrama’s of films over b.v. de koude oorlog). Je kunt hier meestal gratis heen en anders tegen een kleine vergoeding.

Boeken lezen

Natuurlijk kun je in de bibliotheek ook boeken lezen. Je mag overal lekker ergens gaan zitten en een boekje pakken als je daar behoefte aan hebt. Tip: Loop eens het hele gebouw rond, er zijn meer boeken te vinden dan je denkt!

Computeren Niet te missen natuurlijk zijn de computers die overal in de bibliotheek staan. Je kunt hier gebruik van maken wanneer je wilt. Gebruik de computer bijvoorbeeld om je maatje te helpen met administratieve taken of brieven.


Voor nog meer events: check www.denieuwebibliotheek.nl





35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interview met Ali

Tijdens de corona-crisis heb ik (Manon) Ali geïnterviewd. Ali is deelnemer van het project Unlimited en vertelt over hoe zijn leven in de...

Opmerkingen


bottom of page