top of page

Vrijwilliger worden bij Humanitas Unlimited

Bijgewerkt op: 28 aug. 2019

Vrijwilliger zijn bij Humanitas Unlimited is niet alleen leuk en leerzaam.. je haalt er ook nog eens een hoop voldoening uit, bent sociaal actief bezig en werkt aan een mooiere en betere samenleving. Klinkt dat goed? Dan lijkt het alsof je vrijwilligersbloed hebt.. lees snel verder.



Waarschijnlijk ben je na het doorlezen van deze blog, de website van Humanitas en misschien wel andere artikelen over Unlimited (zoals het interview met stagiaire Mariëtt) al goed op de hoogte van wat we doen. Lijkt het jou nou ook leuk om actief mee te werken aan het project? of ben je student en zoek een leuke, leerzame en actieve stage waarbij je graag met mensen bent en werkt? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Humanitas Unlimited. Op deze blog staan verschillende artikelen waarin naar voren komt wat we nou eigenlijk doen en waar we nieuwe Nederlanders allemaal bij ondersteunen.

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stage bij Humanitas Unlimited? stuur dan je sollicitatie en motivatie naar m.zandbergen@humanitas.nl.



37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Interview met Ali

Tijdens de corona-crisis heb ik (Manon) Ali geïnterviewd. Ali is deelnemer van het project Unlimited en vertelt over hoe zijn leven in de...

Comments


bottom of page